Anak anda lebih suka mandi-manda di mana?
Voice your Opinion
Pantai
Kolam renang
Air terjun
Taman tema air
Lain-lain

4966 respon

45 Balas

PANTAI, WATER THEME PARK dan AIR TERJUN. Paling Favourite Adventure Water Theme Park. Hehehhee. Sebab ada banyak permainan yg boleh cabar diri. 😁

Anak2 suka pantai sebenarnya, tapi sbb sindrom mak2 ni byk sgt imaginasi yg melampau, jadi takut nk bgi mandi pantai. 😅

Anak baru 3 bulan. Belum tahu lg. Setakat ni mandikan dia kat besen je 🤭

Anak saya tak kira mandi kat mana janji dia dapat bermain air je. 😂

kolam sndiri..x berani bwk kt tmpt2 bhaya sbb ank kcil lg..😁

Asalkan ada tempat maindi, kolam@air terjun ok je

Semua pun suka. Asalkan air

asalkan ada air..haha..lopak pun jadi

Semua janji ada tempat nk berenang

Beli kolam...Mandi Kat rum ah😁