Anak anda seorang yang _____ ?
Voice your Opinion
Banyak cakap
Pendiam

4476 respon

18 Balas

Lima-lima byk cakap ada je nak cerita, sbb aku rajin melayan. Anak2 susah nak ada rahsia. Kalau ada rahsia pun boleh bertahan sehari lepas tu terlepas juga kat mak dia 😂. Sbb aku sejenis sometime psyco gak, tahu mcm mana nak korek rahsia termasuk en.suami.

BANYAK btaya hal YG tak DPT nak pk nak bgi jawapan APA.. contoh IBU nape Hari ujian .. nape apple warna red nape IBU oukouk.. Napa semua ya knape... 😅🤣😭 sometime geli hati tgk dgn muka2 DIA tya soalan mcmtu...

Masih Menanti saat terindah pertama kalinya bergelar bapa tua

Dua² ikut mood (ank first) byk ckp (ank second)

dua2 pun ada sebab saya ada 3 org anak

Mungkin tapi dia baru 1 tahun .

Biasa biasa je. Tengok mood dia

He introverr,but is creative

ank sy baru 4bln hahaha

Bercakap banyak gilerr