Baby ketawa dan senyum masa tidur

Anak saye selalu senyum kadang ketawa mase die tengah tidur. Sape tahu kenape ye baby macam ni ? Anak saye baru nak masuk 3 bulan. Sorry saye tanye sebab saye tak tahu dan ini anak first.

10 Balas

Comel je soalan mummy dia. This is normal. Baby tengah proses dengan semua maklumat dia terima. Bunyi bunyi yang dia dengar. Basically your baby tengah nak adapt and sel otak tengah berhubung la tu. A good progress of brain development.

xde apa nk dirisaukan. Ok je tu. Lain lah klu nangis, hehe klu nangis kena risau. Klu awk takut benda2 mistik, bykkan baca bacaan ruqyah dan al mathurat setiappagi (selepas solat subuh) dan ptg (Selepas solat asar nk masuk ke maghrib)

baby sya yg 4bulan ni pun sllu mcm tue. kadang dia sndri terkejut dgr suara ketawanya sndri . 😂 .

Nenek saya cakap dia mimpi main dgn uri waktu dlm perut hahaha

bby saya pun macam tu tidur pun senyum takpun ketawa

mimpi la tu. baby mmg selalu mcm tu, mimpi indah

Baby pun macam kita juga la, mimpi, mengigau.

boleh cari "active sleep"

normal..

norml