Baby ketawa dan senyum masa tidur

Anak saye selalu senyum kadang ketawa mase die tengah tidur. Sape tahu kenape ye baby macam ni ? Anak saye baru nak masuk 3 bulan. Sorry saye tanye sebab saye tak tahu dan ini anak first.

10 Balas

Comel je soalan mummy dia. This is normal. Baby tengah proses dengan semua maklumat dia terima. Bunyi bunyi yang dia dengar. Basically your baby tengah nak adapt and sel otak tengah berhubung la tu. A good progress of brain development.