Anak tak berak

Anak saya umur 1 tahun 5 bulan tak berak 3-4 hari normal ke?

2 Balas

Cuba bg mkn buah dulu sblm setiap meal dia. Anak sy strt je mkn dia sembelit teruk and berak selang2 until sy try method ni. Bagi buah sblm mkn. Membuang elok tiap hr and x sembelit. Kekadang tu smp 2 kali sehari ikut brapa byk dia mkn

3 4 hari normal dktor kata , tp jgn lbh seminggu .. kalau lbh , elok refer pada doktor ...

3y ago

ooo kalau mcm tu , baik sis refer kat doktor n bgthu dktor lbh detail.. mgkin doktor bole bg ubat cairkn najis ke atau lain .. mgkin lain org lain ragamnyaa....