Anak tak naik berat badan

anak saya seorang yg aktif dan lasak. Makan alhamdulilah okay and mmg makan banyak tapi berat badan statik je mcm tu susah nak naik , risau betul . Lepastu doc nurse duk marah la chart tak elok ni dh kena refer diet punya pakar. Any tips mummy??

2 Balas

hi sis nk tnye.. da bpe lme berat x naik? n slalu nye bpe kali appoinment plak bru dyirg refer pakar? contoh mcm 3x appoinment bulanan n berat still x ok bru jmpe pakar... mcm tu ke?

Umur anak berapa sis?

12mo ago

I see. Cuba sis semak semula pemakanan anak. Saya faham sis kata anak makan banyak. Tapi lengkap tak pemakanan anak dalam satu pinggan? Sis boleh masak masakan yang berasaskan santan, cheese untuk menaikkan berat anak.