GATAL-GATAL

Anak saya selalu garu kepala badan tgn dia sampai Luka-luka shampoo kepala dan badan macam-macam jenama sudah saya tukar tak da kesan pun..kesian dia..umur baru 1tahun 2bulan

GATAL-GATAL
16 Balas

Guna produk organik dari bahan semulajadi. Mungkin elok nanti. kalau still sama tiada perubahan. cuba sis dapatkan rundingan dari doktor pakar perubatan kanak2.

semoga cepat sembuh baby girl...kulit sensetif kne try p jumpa pakar kulit..kalo ada kucing ke,jgn bg masuk rumah..atau mungkin alahan dr pemakanan ke...

Pndpt sy bwk ank jmpe doctor cpt,sblm lgi teruk,ank sy pn cmtu slpas mcm2 sabun guna rupanya die Ade eczema n doc suggest mandian brand QV..

mustela sis, dia ada byk range jugak..dari kulit normal ke very very sensitive skin, cubalah In Sha Allah mana taw sesuai dgn bby.

Sama la.. anak saya pon suka garu².. calar balar muka.. kuku mmg sentiasa pendek.. sebab sy rasa kuku dia tajam

jangan pakai sabun dan bedak..terus bawa jumpa doctor..doctor akan suggest produk utk kulit sensitif..

pakai shampoo or sabun yg ada antiseptik x silap...masa 2017 anak 1st masok hosp nurse ada suggest

myb anak sis jenis kulit sensetif..sis dah try belum mandian skli shampoo bb cetaphil

4y ago

dah bagi still sama juga..

guna honeymommy ! mmg sesuai sgt .. org tua2 pn boleh pakai ..

sis consult dr la mcm tu..mybe dr akan bg produk yg lbh ssuai