Kerak kepala, anak suka garu. adakah dia gatal?

Kerak kepala anak sy masih tak hilang, sy dah cuba beli serum rambut dan sapu minyak rambut zam zam masih sama. Dan anak suka garu kepala sampai luka, ada kah dia gatal? bantu saya 😭 #baby3bulan #firstbaby

4 Balas

Anak saya pun kerak banyak dan tebal. Dia garu2 kepala sampai berdarah2. Pakai baby oil ke apa semua tak jalan. Last2 husband buat, sapu olive oil 5-10 minit sebelum mandi. Pastu masa mandi gosok2 perlahan kat kepala baby. Alhamdulillah dah bersih kepala baby saya 😊 cuma kena rajin buat. Macam saya tak rajin. So husband yang buat tiap hari

1y ago

Sis guna olive oil yg mcmna ye

kesian babyb, sbelum ni ade guna syampu x? nti kalau g kk blh tnye nurse. hai mummy 🤗 jangan lupa daftar dan dapatkan sample pampers jenama merries ni, kualiti die paling best diantara jenama yang lain 😍 dapatkan disini🤩 https://www.merriesfamily.com.my/r/OWVIFX #sampelpampers #samplepercuma

Sama🥹 sis hilangkan Macam mana ? Dh hilang ke

1y ago

baby oil ni

Skrg ni dh ok ke sis?

1y ago

X jelas gambar tgk yg jelas sis. Sy nak cari kat farmasii