Gatal² badan trimester ke 2

Ade tak mommy to be kat sini yg alamai situasi gatal² badan. Rasa merenyam betul la kalau tak garu. Sampai luka² abes kulit. #bantujawab

1 Balas

skg ni habis kaki betis sy berkudis luka. gatal sgt. xtahan, jd trpksa garu sampai berbekas 🥲 anak 1st sikit ja. yg 2nd ni lg teruk gatalnya. dr betis ke perut. kena lg masuk 3trimester ni. gatal bagian perut sampaj nangis kita garu, xgaru reyam. da garu xboleh nak stop pula

4w ago

hehehe. buat kenangan ye parut² ni 😅