Mintak doa dari ibu2 dan bakal ibu

Anak saya sebulan 2 hari baru dapat detect kne RSV pneumonia . Tolong doakn moga dia cpt sembuh dan cepat2 kluar dari nursery .. sbb mak dia dh rinduu sgt2 . Sbb tak dpt jumpe bby🥺 bby kne kuartin😢

19 Balas

Semoga baby sis cept sembuh dan cepat2 keluar. Saya pon pernah merasai baby kene tahan wad sbb anak saya dlu lepas lahir kene jangkitan kuman kat paru2. Perasaan rindu tu hanya Allah yg tahu. Moga doa kita smua dimakbulkan amin🤲🏻🌹

2y ago

Allahu kuatnya sis, saya smpai 18 hari lepas anak je lahir boleh discharge dah esoknya tu. Tapi anak saya detect kuning doktor nmpk dari warna muka mmg ketara kuningnya. So takleh balik saya pon stay dgn anak. Lpas dah elok kuning duduk bwah lampu selama 4 hari tiba2 detect plak kuman kat paru2 sbb saya pecah ketuban lama lebih dari 24 jam. Bersalin normal tapi tulah kesian kat anak hmm.. saya faham perasaan sis sbb saya pon mcm tu jgk jaga sorang2 kat wad mental smua down nangis smpai mata bengkak tak ckup tdur jgn ckplah smua ada sis. Smpai nk ckp dgn doktor nurse pon dah takde rasa malu dah abaikan muka dan diri tak terjaga. Hmm kita ibu2 ni sngt kuat sis Allah uji kita sbb Dia tahu yg kita ni mampu harungi apa yg dia uji tu. Jgn mengalah sis. Be strong inshaAllah Allah tu akan balas dgn kebaikan dan doa kita amua inshaAllah Allah tu makbulkan amin ya rabb🤲🏻🌹

Alhamdulilah , terima kasih atas doa2.. ank sye skrg alhamdulilah sudah sihat . Cume dokter nak pantau berat dia je . In sha allah , isnin ni dia discharge dh . Terima kasihh bnyk2🥺

Hai mommy. Moga diberi kesembuhan pada anak. Aamiin. MasyaAllah kesian baby kena. Anak saya pun pernah kena rsv. Dengar dada berkahak pun tak selesa. Moga mommy pun kuat ya

1y ago

Demam , batuk berkahak , kurang nyusu .. klau dh lebih 2 hri tu better sis bawa pergi jumpe doc . Ank sye bru 2 hari dia batuk plus kahak dan taknak susu langsung . Buat test rsv post ..

Hai mommy. Moga diberi kesembuhan pada anak. Aamiin. MasyaAllah kesian baby kena. Anak saya pun pernah kena tahun lepas. Moga mommy pun kuat ya

semoga Allah Angkat penyakit baby sis ye semoga bebu sis kuat Dan boleh lalui semua tu Aaminn. saya doa kan sis kuat dgn baby nya

2y ago

Amin aminnn terima kasihhh

Semoga anak sis sihat n cepat sembuh. Smoga urusan sis,anak n kluarga smua dipermudahkan. Aamiin

2y ago

Aminn aminn terima kasihhh

Semoga baby diberikan kesihatan tubuh badan dan kesembuhan dari penyakit. InsyaAllah amiin.

2y ago

Aminn aminnn terima kasihhhh 🥹🥹

Semoga Allah pemudahkan urusan dan angkat segala kesulitan sis aamin 🤲🏻

2y ago

Aminnn terima kasih mendoakan🥹

Semoga cpt2 sht ank awak.. Kuatkn semangat yea mummy..

2y ago

Aminn aminnn .. tq❤️

semoga Allah kurniakan kesembuhan bt baby sis..ameen

2y ago

Aminnn aminnn . Tq🥹