rsv pneumonia

ade sape2 ada pengalaman anak warded sbb + rsv pneumonia tak..ambik brapa lma boleh sembuh..and boleh critakan pengalaman.anak sy + rsv?.tq #iburisau

3 Balas

ank sy umur 4bulan kne rsv bulan lepas, bila terbatuk dia kerap terberak.. sy kerapkan bg bf.. alhamdulillah anak mmg kuat bf.. xde ubat sbb dia virus.. mstu bby warded 4hari

Saya ada pengalaman anak kena rsv.. 9hari anak saya warded.. Rsv ni virus jadi memang tiada ubat kan...

1y ago

hi tny mommies smua. lps discharge baby kena mkn ubat x ? and warna najis dia mcm mne ye ?

.