Tips untuk anak suka plain water dan picky eater

Anak saya sangat picky eater.sampai saya buntu nak bawa bekal apa untuk dia ke sekolah.Plain water,sayur,Ayam semua dia tak nak.apa tips mama2 lain?ada yang Alamo situasi mcm saya tak?

2 Balas

Sama.😫😫anak saya dah 2 tahun lebih.picky eater.mcm2 saya masak semua dia xnak makan.pening dah xtau nak bgi makan APA. Semua makanan yg budak lain suka makan,semua dia tolak xnak makan. Sampaikan Kat buku klnik dia,nurse tulis berat kurang guna pen merah

Saya paksa juga diorg mkn wlpn tx nk.. siap bersuap lg.. mmg susah nk mkn walaupun dah msk kegemaran mereka..