Reject Botol susu n Pacifier

Anak saya nak masuk 4M reject botol and pacifier . Tommee Tippee, Mam , Puting Pupici yg org kata lembut mcm Pigeon pon tk jalan jugak 😭😭 Baca2 bukan salah botol kan ? Suh tukar puting je tapi still tkmau . Ada yang nak letgo Botol Susu yg extra2 tak ? If mummy2 ada suggestion mcm mana nk buat or ada botol yg sesuai .

5 Balas

Ank saya semua tk nk dari lahir , botol nak tp ikut mood diaa .. puting mmg tk ad dia buang balik .. pacifier dia nk tp ikut mood