Anak tak tidur siang

Anak saya hari ini cun 2 bulan, tapi dah 2 hari dia tak tidur siang. Malam elok je tidur, petang2 dia tak tidur sambil hisap tangan. Dia tak nangis dan meragam. Lain semua okay, baby 2 bln memang tak tidur siang ke?

Anak tak tidur siang
17 Balas

anak saya dr bersali. sampai umur 3 tahun siang tido malam berjaga sampai pagi😂 sejak hantar ke nursery alhamdulillah dah ok tido malam.

aloalooooo❤️ tomeynye... ❤️ mommy kene train dia balik ye tidur siang... saya ikut schedule ni..

Tidur. Nnti berat dia kurang. Kena cukup tidur walaupun x meragam. Agaknya kena buai kot.

anak saya tiduq banyak siang.. mlm pon brjaga

2y ago

alamak, dah mcm konfius siang malam tu

baby kene jugak tido siang

Ank sy tido je siang

Mklkkmo