Kuning baby

Anak saya dh masuk hari ke 15 dh .. kuning dia pun dh bnyk turun dari 12.5 jd 8.4.. saya nk tnya lah.. smpi bila kne check eh? Penat asyik ulang alik klinik.. helppp !! 😭

5 Balas

kuning kena turun sampai below 5. baru kk akan discharge baby bebas kuning. tp depend pada nurse dkt klinik. ada just yg boleh consider kalau 5.4 lebih tu boleh discharge

tak silap sy baby sy dulu smpai da jadi 5 lebih gitu..baru takde g check lg..kiranya bawah 5 laa kot..

Kalau baby saya, 4.4 nurse kk dah discharge. Tapi saya check dekat swasta. Bawa report checkup ke kk.

kena turun bawah 5. kerapkan menyusu so baby akan berak and kencing.

result 6 ke bawah, da kira okay..