anak 9 bulan cirit birit

Hi, anak saya dah 9 bulan, saya dah sebulan campur susu formula.tapi baru kebelkangan ni, dlm seminggu ni dia cirit birit.dah check darah doc cakap takde ape2. Satu hari ade dalam 4 kali berak.saya ingat sebab susu, jadi saya tukar pada susu formula kambing.dia kurang minum, tapi still cirit. Malam saya bagi susu badan je...still pokol 2 atau 4 dia akn bgun untuk berak.hijau dan cair.. Normal ke keadaaan macm tu?

1 Balas

Mungkin ada yang dia makan tak kena dengan dia... Puan try pantau apa yang dia makan sehari dua ni...