Anak susah makan

Anak saya dah 1 thn 8 bln tapi tak tahu dia semua tak nak makan . Tiba tiba . Mggu lepas makan nasi , sup semuala yang dia suka makan . Sebelum ad tonsil dia makan cmpur taw . Nasi lauk sup ayam sayur smua tapi lepas dia elok je semua nak asing . Mggu ni tiba tiba tak nk mkn sgt . Sedih sebab kita dh biasa tgk anak nak mkn dari dia 6 bln . Tapi start 9 bln dia dh slow mkn and memilih . Kalau dlu mi psta smua bedal . Skrg lgsg tak nak . Puas pujuk diri anak sakit gigi atau ap tapi tetap sedih

1 Balas

Puan kene cuba masakan lain pula. mmg mcm tu baby akan bertukar selera makan.