ANAK TAK SUKA MAKAN LAUK

1 year 9 months. hi mommies, macam mana ye nak buat? anak memang tak suka makan ayam, telur, ikan. dia suka nasi dengan sup. kalau buat hancur kan sekali, memang dia akan buang semua apa yg kita suap.

1 Balas

awak boleh try buat chicken feet soup yg ada viral untuk baby tu... klau dia tak makan lauk pun dalam sup tu dah sarat dgn protin, serat dan kolagen yg dia perlukan. boleh masak nasi guna air sup tu juga

1y ago

noted! so far berat and bmi dia normal. tp tu la. takkan sampai besar dia vege je kan haha thankyou 🫰🏼