perlu ke bedung

Anak saya bru nk msuk 3 bulan berat 6kg kalau balik kg makcik2 selalu bising suruh bedung. bedung ni wajib ke tak sebenarnya dn utk apa? sbb anak saya badan dia berlemak jd dia tk suka kalau kena bedung mesti dia bukak blik

18 Balas

mak sy pun xsuruh bedung anak sy sbb anak sy mmg xsuka dibedung kalau tk dia mengamuk 🀣 2 minggu je sy bedung dia lepas tu tak bedung dh.. skrg anak sy dh 4 bulan ❀️ so far ok je terkejut cmne pun dia boleh tidur balik