Ragam Anak Semasa Hendak Tidur

Anak Saya berumur 6bulan 26hari. Suka tidur tanpa pakai baju & seluar. Just pakai pampers sahaja. Bila diselimutkan, tolak selimut. Umminya punya lah risau dia kesejukkan. Alih² Umminya yang tidur berselimut. Ada tak Ibu² yang ragam anaknya macam anak Saya / selain daripada ini? Boleh share bersama?

1 Balas

mngkin sb cuaca kot tu xnk berbju..Tpi dia tdur lena pkaikn..Sb pg2 sjuk ksian bby..

5y ago

Mmng bdak2 xske selimut...Sye mcm tu jga...Kcuali btul2 sjuk bru slimut...