STOP SUSUKAN BADAN ?

Anak saya berumur 1 bulan 24 hari,saya tinggal di rumah mertua & bekerja.Saya alami di lema bila mertua & ipar saya menasihatkan saya supaya berhentikan penyusuan badan kat anak saya,sebab anak saya sekrg penyusuan campur antara susu formula & susu badan. .adakah tindakan tu ok utk saya buat ? ermmm#seriusnanya #pleasehelp

20 Balas

ingatkan 1 tahun 24bulan tadi, rupanya 1 BULAN. berdosa kalau kita stop susu tanpa sebab selagi kita mampu. bab kembung tu bukan punca dari susu ibu tapi cara susu botol diberi. ank menangis bukan sebab kembung semata-mata.. susah lah nak didik org tua bab ni. sebab depa fikir aku dulu mkn garam aku tau la ..

2y ago

ooo baik2