nak berhenti makan ubat perancang

anak saya baru setahun lebih..saya rasa nak mengandung lagi la..nak kena bagitau nurse tak..?ada tak yang pernah kena bising dgn nurse sbb nak mengandung sebelum anak 2 tahun..

2 Balas

Sy stop pil perancang masa anak 1y5m lepastu terus period tak stabil n kesan sakit kepala teruk masa period. Anak 2y5m baru pregnant yg kedua. Kalau pergi klinik just ckp nak stop mkn pil n tgh plan ttc, ckp baik2 nurse faham punya.

5y ago

okey thank you

No worries lah kalau beranak normal blh je, ceazer je yg nak kne jarak, tak payah bg tau nurse pon dear

5y ago

bagitau diorg pun diorg tak bagi..beranak normal ja..