Tido meniarap

Anak saya baru 4 bulan 6 hari.. Takper ke dia tido meniarap.. Kalau terlentang asek merengek jer.. Kalau dia tido meniarap saya selalu pantau dia tido.. Risau laa.. Mcm mne tanak bg dia tido meniarap.. Kalau sy pusingkan dia mula laa nangis mcm kena dera..

2 Balas

Sama anak saya… dari baby sampi sekarang suka tidur meniarap… macam sekarang dah besar okay laa… masa dia baby memang selalu tengok2 dia…

awk pantau je. sebab dia dah selesa tidur mcm tu. bila dia dah dalam deep sleep. awk pusing dia balik