Baby meniarap time tido

Salam mummies... Nak mintak tips. Baby saya nak masuk 7bulan. Time tido ja meniarap. Mcm mn nak elak kan dia meniarap? Sb saya takot xsedar dia meniarap time tido tu.. risau sgt lah. #pleasehelp #pleasehelp #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #firstbaby

2 Balas

selalu nya baby akn berpusing semula. sebab baby akan cari position utk dia tido dgn nyenyak. elakkan letak bantal ataupon selimut ya. incase pusing2 tersangkut selimut or selimut tutup muka lagi bahaya

awak letak bantal, so kalau dia tak bole terus meniarap.