Baby tido meniarap

anak saya 4 bulan. suka tido meniarap, bila saya baringkan semula dia akan pusing meniarap balik. Ada nasihat atau cadangan x?

3 Balas

Kalau mmg pandai meniarap dan telentang sendiri, takde masalah. Melainkan belum pandai telentangkan diri lagi, mmg kena pantau betul2

Sama anak saya jugak Saya biar ja tapi saya pantau Kalau lma sangat saya akan pusingkan Walaupun nanti dia akan pusing semula.

ooo okok saya pon ada buat mcm sis. kadang saya risau takut dia lemas.