Anak batuk selsema

Anak saya 8 bulan batuk selsema bawak gi klinik doctor bg ubat takpa ke baby makan ubat batuk n selsema? Banyak orang ckp bby bawh 1y tkda ubat kalau batuk,selsema,demam.. 1st time anak tk sihat. Huhuuuhuu 😔

1 Balas

ada je ubat, cuma tak semua doktor bagi ubat, tapii klau boleh elakkan la, ada sbb ada doktor tak bagi. iktihar guna cara tradisional dlu, sapu mnyak angin kt dada, kunyit dekat hidung.. ank sy selsema sy smbur sterimer je kat hidung, nty hingus dia meleleh, lpastu sedut guna nasal aspirator, beli yg murah jee kt farmasi, berbaloi pakai..

4y ago

haah doctor pun ada bg tu utk cairkn hingus dia..punya meraung tak kasik usik hdung dia..😅 nanti sy try la sedut slow2..tq ye sis 💖