berat naik sikit

Anak saya 3bulan berat naik sikit je..masa 2bulan 4.3 kg,..3bulan ni naik 4.9kg je..susu bdan je..ada tips x nk naikkan berat baby??

2 Balas

jika nak naik berat bby even just susu bdn shj..puan try kerap susukan bby pada waktu mlm..sbb.pd wktu mlm susu mengndungi lemak..bgus tuk naikkan berat bby..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms

3y ago

most wlcme 😉

Samalah anak saya pun masa 2bulan 4.2 cek 3bulan 4.79 je berat dia ,full bf 🥹