Makanan Baby 1 Tahun

Anak saya 1 tahun 21 hari. Sekarang dia dah makan macam orang besar,. Makanan bergoreng, bersantan, bergaram, bergula... Ada tak kesan sampingan untuk jangka masa panjang?

1 Balas

Klau sy msak.. mknan cth kari ayam. Sblum msukkan gram gula sy asingkan portion utk ank. Lpastu bru tmbh gram gula kt priuk. Klau sy buat smbal hari tu. Cth smbal ayam. Sy msak bnda lain kt dia. Ank sy 1tahun 1 bulan 17hri. Sy msih tkut2 nk tmbh gram gula dlm pmkanan dia. 😅