Ramen

Boleh tak makan ramen samyang 1 cup, lepastu habiskan semua? Saya mengidam sejak ngandung 2 bulan, ni dah masuk 6 bulan tak sentuh ramen lagi 😭😭😂😂 boleh ke? Ada kesan sampingan ke lepas tu?

6 Balas

Boleh makan klau awk tahan pedas. Cuba sikit2 dulu. Saya mkn haritu yg cheese cup punya. Tu pn sampai berair mata terus makan. Lepas makan baby active semacam pulak 😆. Alhamdulillah xde apa. Ank jawa makan pedas 😝

Saya dulu lepaskan jugak mengidam. Terliur tengok. Saya makan yg cup kecik tu. Lepas tu dah dapat lega rasa. Hehehe. Kalau sis tahan pedas tak salah asalkan minum banyak air masak

Kalau perut awak jenis tahan pedas , xde masalah .. pedih ulu ati je la kot law mkn pedas.. saye dari awal ngandung mkn je sume bende yg nk 😂 Alhamdulillah ok lg

Sya haritu mngidam ramen ngandung 4bulan , siap mkan 2cup yg ori sma chese 😅 . Alhamdulillah ok je , asal tak pedih ulu hati.

Saya makan ramen cheese masa 10 weeks. Sekarang dah 30 weeks, alhamdulillah.

Boleh mkn skit...tkt perut mommy tak thn pedas....nnti heartburn...