Lactation jelly selamat atau tak?

Salam mummies sekalian, ada tak yang pernah makan "lactation jelly". Soalan sy adalah "lactation jelly" tu sebenarnya mendapat kelulusan kkm tak & ada kesan sampingan tak untuk jangka masa panjang serta pendek? Risau untuk mengambil sebab takut boleh mengakibatkan penyakit je...terima kasih di atas jawapan mummies sekalian

1 Balas

saya pun ada jgk ternampak lactation jelly tu. mcm was was sbb kandungan sebenar tak tahu. mmg saya elak dan ambil benda lain jelaaa. taknak la risikokan diri

1y ago

betul tu sis, bahan² yang digunakan cakap je guna bahan semulajadi akan tetapi kandungan lain untuk jadikan ia tahan lama serta mengekalkan rasa tu yg was²..lagi la kita sekarang di zaman serba serbi boleh buat produk tanpa kelulusan yang disahkan..