anak saudara kena campak dan nak elak anak sy kena

Anak saudara sy baru kena campak . Dan baru2 ni dibawa ke rumah kami . Persoalannya , berapa lama kami kena asingkan anak kami ? Dan boleh berjangkit x kalau anak sy diletakkan di atas sofa yang anak saudara sy pegang . Anak sy baru 3 bulan .

3 Balas

Huhuhu jgn dekatkan sis.mbayi menerima vaksin pertama umor dia 6bulan...bahaya utk baby 3bulan berada dekat dgn yg kena campak..asingkan sehingga anak buah sis completely cure..