BAYI MULA MAKAN

Anak sape start lewat makan? Anak sy belum mkn lagi, skrg 6 bulan seminggu umurnya, kena kasi makan ke? Susu sja cukup tk? Mak sy tk kasi anak sy makan lagi. Korg macam mana? Sy taktahu lah nk buat mcm mana, google tkda ckp pulak tkpe ke kalau tk mkn lagi. Penat dh search. Tolong ye.

1 Balas

ank start 6bulan dh blh bg mkn dh puan..pd.awal nye bg ank bubur kosg shj..tnpa letak garam n gula or.any.perasa..just plain bubur..bg kenalkan ank mknn awalnya..