Adakah anak anda kerap jatuh sakit?
Voice your Opinion
Ya
Tidak
Kadang-kadang

5525 respon

15 Balas

Kadang-kadang sebab anak memang Dari lahir ade problem jantung berlubang Di injap,so demam on off buat masa tahun 2020 diusia anak 5tahun alhamdullilah syukur Masih boleh dikawal kesihatan nya.🤲

Start dari bulan1 sampai kebulan2 tak habis2 dua ketul ni deman...selang bape minggu deman pahtu okey deman balik😣

memang kerap demam, selalu bawa dia jumpa klinik, risaunya sangat, tpi sekarang dah okey lah

Sekarang ni yang bongsu kerap jatuh sakit anak besar dah jarang

Anak2 sy kerap sakit. Merisaukan ni..

alhamdulillah anak sya semua sihat

alhamdulillah takat ni anak ok

Kadang kadang

Belum kuat

kadang²..