Anda setuju jika anak remaja anda mempunyai pasangan?
Voice your Opinion
Tidak selagi belum habis sekolah!
Boleh selagi tahu batasan

5852 respon

18 Balas

Doakan moga anak remaja dididik dgn akhlaq yg baik , dijauhkan drpd perkara yg menghampiri zina... Saya sendiri tak berpasangan waktu remaja , tak reti😂 org mengorat pun tak faham. pernah lh nk cuba couple, tapi x jd sbb tak dilayan. kah2. Dan , alhamdulillah, Allah kurniakn sy nak ada teman pd umur 34 tahun. dan sy bersedia dan yakin matang untuk berkahwin waktu tu. Diperkenalkan dgn lelaki, Allah kurniakan petunjuk lelaki tu solat ke tak, lelaki tu penyantun ke tak... syukur... 🥰

This is one of the most scariest part for most parents once the time actually comes. 😂 Being in education, this is a world of mixed emotions and confusion sometimes.

boleh je sebab ke mana saja anak2 pergi, saya teman. tapi anak2 perempuan saya semuanya garang. lelaki takut nak dekat termasuk sepupu lelaki.

He or she should learn and acquire relationship skills

Tak boleh smpai kapanpun kecuali nikah meski muda

Saya akan tengok keadaan masa tu nnti mcm mana

Fokus yang lebih utama. Mantapkan ilmu dulu.

anak saya belum remaja jadi saya x pasti

tak boleh kecik lagi hahahahah

Anak blm lahir lg😂😂😂