Nak tanya sebab nak tahu

Anak pertama masa nak bersalin cuma keluar air ketuban & takde rasa sakit apa2, sampai hosp semuanya berjalan lancar.. anak kedua ni dah 36w3d.. saya nak tahu kalau sakit contraction tu kita masih boleh rasa gerakan&tendangan baby ke ye?? Kat rumah ni tgh waswas ni tgh rasa sakit contraction ke tak sebab baby masih gerak2 & tak keras pun perut ni.. hahaha

1 Balas

sy pun contraction jenis mild. da biasa rasa sakit sengugut. sy rasa contraction pn cm lebih kurang je rasa dia. tp dia cm ade timing stiap berapa min. sy tahu nak bersalin sbb keluar tanda darah dan lendir sebelum mild contraction tu.