minta pendapat

Anak pertama barang ape yg penting kene beli..botol susu yg mcamane kene beli..bnyk bende x beli lg...xpndai le..ade cadangan?

2 Balas

Hah tu lah sy pun tgh pk ni .biase kwn ckp baju2 dulu.kan cm breast pump botol mcm mana perlu x..sy pun 1st baby..kwn2 kongsi pnglaman ye buat kami

5y ago

Mule2 mmg semua excited nak beli sis. 😍😍 sebb bby first kan.. Tapi bile die(baby) dah keluar percaya lah brest pam tu rase nye mmg xguna sebb lagi rase teruja bagi bby direct guna susu badan.. Kita beli sampai 3 brest pam tapi last2 simpan

Betul tu..baju2 pun nk kne beli yg mcmane...ade yg kate jgn beli yg newborn la..ade yg kate beli je...tp jgn bnyk..nnt budak cpat besar😂

5y ago

Yg ni setuju