Suggestion

6 bulan - Dah boleh start beli barang baby ke blom ? Kalo dh bole , nk minta suggestion : Minyak angin apa yg biase gune, selain minyak yuyi ? Jenama mandian yg basic untuk baby newborn ? Pampers ape yg biasa gune untuk newborn ? Breastpump perlu beli skrg ke atau dh lepas pantang baru beli ? Set pantang beli asing2 atau beli yg set lg better ? Thank you korg yg dh bg pendapat . #firstbaby #tqhelpingme

1 Balas

dah boleh start beli, beli set berpantang lebih jimat kalau mampu, dan breast pump dlm pantang pon boleh beli