Anak lebih suka ayah

Anak perempuan saya umur 3bulan. Dia lebih suka ayah dia. Senyum lebar dan ketawa dengan ayah dia. Dengan ummi dia senyum sikit je. Kadang2 susu badan ummi pun dia tak nak. Sedih ummi macam ni.

2 Balas

Anak ni walaupun tak jumpa bapa , dia kenal siapa mak siapa bapa dia . Selalu nya dia akan pergi dekat mak untuk keperluan dia , macam menyusu , lapar , tak selesa , mengantuk semua cari mak . Tapi kalau main selalu nya dia cari bapa . Anak saya kalau bapa dia balik time dia jaga , dia punya excited tu tak tahu nak cakap , terus tak kisah ibu nak pergi mana pun dia buat tak tahu