Biasanya Ayah lebih sayangkan anak perempuan, betul ke?
Voice your Opinion
Ya
Tidak

6484 respon

43 Balas

betul sangat2!bila Dia nangis sambil sebut Didi,Didi,hati seorang Ayah cepat sayu dan rasa nak peluk je erat2.bila Saya balik kerja,Si Kecil dah tunggu depan pintu sambil sebut Didi,Didi(Daddy,Daddy)minta diambil.tapi musim covid sekarang,kena mandi bersih2 dulu bru boleh jumpa ank2...time tu la Dia menangis x henti2 selagi tak diambil...

sy perasan jgk kenalan2 sy yg jenis lebih sayangkan anak perempuan ni sbb dia xde adik perempuan.. logik la dkt situ.. kalau bukan terlalu memanjakan, maybe si ayah tu akan overprotective.. 2 kemungkinan.. itu dr pemerhatian sy la

Ya betul ! Buat msa ini sbb anak pertama kami ialah anak perempuan, ada rezeki tgk nt dpt anak lelaki atau prmpuan juga in shaa Allah hehehe

5y ago

belum ada pengalaman...ank 3 3 boy..smua rapat dgn bapa..

Sebnrnye,kene balance..takut anak2 yg lain terase..tapi pada sye,ayh nie sbenarnye pelindung bagi ank2,tk kire llki atau perempuan💝

sama lah . saya pun ada anak perempuan , mmg melekat jee ngan ayah dia . kemana jee ngan ayah 😂

Tak jugak.. Anak lelaki or anak perempuan sama jew layananye... Sama adil😉😉

Mgkin betul jgk sbb ank perempuan sulung memang suka bcerita dgn abah dia

i don’t think so! it might be different but not more than the other.

.. anak oerampuan or anak lelaki, sama je dsayang oleh bapahnya.