Nak tukar susu sebab boikot

Anak minum lactogen sejak newborn lagi. Nk tukar brand tapi takut tak sesuai. Kita kan kena boikot nestle. Yang seakan-akan lactogen ada ke??

15 Balas

Kalau lactogen ok teruskan je sis ☺️ saya pernah tukar ke karihome, hari pertama pun dah meragam huhu😖😖

sis kalau keperluan anak tak perlu nak boikot sis kalau tukar susu mudarat kat anak payah pula

anak sye mnum dupro.. kne boikot jgak brand tu.. tp sye x boikot.. sye boikot produk2 lain..

Cube try dutch baby awak.. Sy tukar susu ni ok..

Susu formula kena try and error