najis baby 10 bulan

assalamualaikum momies semua,saya nak tanya kalau najis baby mcm nie normal or tak ye?sebab baby baru tukar susu dari lactogen ke dutch baby..before nie dia berak seketul lepas tu tukar jd mcm dlm gambar tp masih ada ketulan..mse dia berak pon dia meneran sama mcm dia minum lactogen(tukar susu sebab brand nestle) #firstbaby #ingintahu

najis baby 10 bulan
1 Balas

dia mkn mcm mana?

6mo ago

terima kasih puan kerana membantu,semoga Allah permudahkan urusan puan🤲🏼🤲🏼