Sebelum ni minum dugro , okey tiba ii cirit . Tukar lactogen still cirit cuma berkurang dh sikit

Adakah susu tak sesuai ?

Sebelum ni minum dugro , okey tiba ii cirit . Tukar lactogen still cirit cuma berkurang dh sikit
2 Balas

Berapa bulan anak. Kalau dari gambar, tengok macam normal, warna pun macam okay. Cirit betul2 macam air, watery texture, dan akan membuang dgn lebih kerap dari kebiasaannya. Baby pun boleh nampak tak selesa. Berapa kali anak membuang?

Brp kali membuang sehari? Tapi tgok teksture najis tu normal.. kalau cirit najis tak pejal.. dia watery.