Lactogen

salam nk tanya ibu2. anak sy skrg minum susu s26. tp ingat nk tukar pd lactogen. so sape yg guna lactogen for babies? ade masalah sembelit tak pd anak?

8 Balas

hi sis nak tanya okay tak anak sis minum lactogen? sebab baby I pun minum s26 tapi kerap kembung perut lepastu sembelit. now tengah cuba lactogen. dari segi khasiat sis rasa okay tak susu lactogen? berat semua okay ke?

4y ago

Hi bby sy gna lactogen since nb. Now 4m dah.. All is okay with lactogen. Baby bambam. Berat naik cantik. Poo pun 1-3x sehari. Since 1m lebih dia cpt mengoceh. Laa ni lg lah byk yg nk dibebel. Yg penting lps minum susu tu kena burpkan baby n tummy time.

Ank sy pun dlu gne s26...tp ank x sesuai...asyik jeluak..muntah teruk...sy tkar lactogen..smpai skg umur 5 thun ok...alhamdulilah...tp tgk jgk pd bby sis..setiap bby berbeza...

Anak saya lps bf terus bagi cuba susu lactogen.. Alhmdulillah sesuaii sangt, tkde mslah pape, now dah setahun saya tukar kn dia sastagen

Anak sy alhamdulillah minum susu lactogen xde masalah.. Mommy boleh give a try dekat baby.. tgk dlm masa seminggu mcmne kan. ☺️

Baby sy bru 25 day bgi susu dupro tk sesuai 1mlm 3 kali berak lepS tu tukar lattugen mudah mudahan sesuai

4y ago

Baby baru umur cmtu mmg bnyk kli berak pon..

Depends pada baby juga puan... Better ambil trial pack dulu...

4y ago

Tu laa.. ingat nk guna trial dulu. tq ye

ank sy guna lactogen haritu cirit birit..

Ok je bby 3bln