Betul ke kena tukar nama anak kalau anak tu asyik nangis je..stress pulak bila org asyik suruh tukar

Anak menangis waktu yang sama setiap hari..

17 Balas

Dah cuba pasang Ruqyah setiap hari? Ada baca 4 Qul & ayat Kursi kemudian hembus pd tapak tgn & sapu pd kepala sampai kaki anak setiap mlm?

ank umur brapa? klau 3 bulan kebawah maybe colic or bhasa melayunya sawan tangis. boleh cari Facebook baby language utk info.

Tukar nama timangan okay la. Macam selalu panggil nama anak sekian² lepas tu panggil nama anak Muhammad okay je.

Sy dlu kcil2 nama lain,,pastu ntah apa motif la mama sy p tukar😂😂haihhh

biase tukar nama pnggilan je sis , org tua2 kata takut berat pada nama ..

nama dalam ic takpayah tukar. buat nama panggilan lain di rumah.

tukar nama panggilan je..xyah tukar nama betul dia