PIL PERANCANG ORALCON

Anak masuk 7 bulan, tukar pil perancang dua hormon (oralcon). Efek dia lain macam. Pening everytime. Rasa berdebar2 n xselesa perut. Darah haid yang keluar pun tak berapa lawas 😵‍💫🥴 Kena tukar lain ke 😮‍💨

5 Balas

tukar LA sis pege brjarum lagi bagus..sy minum ne juga...ndak mnentu bha ne obat..sy pregnant 17weeks...tapi syukur LA rezeki tidak boleh mengeluh...nanti habis melahirkan sy pilih jarum atau implan...

Mcm x serasi, sy mkn oralcon okay cuma peod jadi 2x sebulan.. 😅, try minta advice dr doc klo sis rase x ok..

😕 kalau boleh tukar je

tukar lain

yes tukar.