potty training

Anak lelaki saya berumur 3tahun 9bulan..ada mslh bila nak buang air besar.dia akan bg th tapi tak nak pg tnds..dia hanya akn buang air besar bila guna pampes.siapa ada mslh mcm ni?momy buat apa utk latih anak spy buang air bsar dlm tnds?risau jg sbb thn dpn dah nak msuk pra skolah?

2 Balas

Kakak ipar sy ada beli tempat duduk bercorak letak atas mangkuk tandas untuk budak2. Sis try la beli kot menarik minat dia