Anda inginkan anak lelaki atau perempuan?

Voice your Opinion
Perempuan
Lelaki
Tidak kisah

2414 respon

41 Balas

da ade sepasang tp teringin nak anak pmpn.. 😂 baby girl comel, bole pakai baju bunga² kembang², headband.. 😍 tp xtau la bilenye nak pregnant lg.. bole lg sekali je pregnant pastu kena BTL da sbb dua² czer..

mengharapkan baby girl kali ni.. sebab dah ada 1girl 2boys.. Semoga kakak(sulung) dapat kawan pula.. tapi, apa pun jantina.. asalkan sihat 🤍

Next month baru nak check gender. Tak kisah jantina sebab first pregnancy. Harap sihat je ❤️

#first baby tak kisah lelaki atau perempuan, janji sihat alhamdulillah, tokayah dy nak² sangat cucu perempuan sbab anak lelaki dah 4 org,

anak lelaki atau perempuan tak kisah mana mana pun .. semoga baby sihat dan sempurna & menjadi anak yang soleh dan solehah .. Aamiin.

syukur alhamdulillah..lengkap 2 boy 2 girl yg ke 5 tak kisah boy atau girl🤭🤭..yg penting sihat dan selamat dilahirkan🤲🤲

Disyukuri atas pemberian Allah karena sudah ckup terima kasih diberikn zuriat ..ape lgi penantian dh nk 5 tahun

Hope inikali dpt gegurl sbb dh ad 2 hero .. but xkisah jnji semuanya bjln dgn baikk

2y ago

saya pulak harap hero sbb two² princess🤭

3rd baby dah x kisah gender apa sebab dah ada sepasang 🥰 scan baru² ni dpt boy..bentuk perut pun mmg dah tau boy. semoga sihat sempurna.

Suka tgok baju babygirl tp naluri kata boy, tp apapun yg penting baby sihat sejahtera dan proses bersalin bjalan dgn lancar nnt. 🥰