Adakah anda menginginkan anak pertama lelaki atau perempuan?
Voice your Opinion
Anak Lelaki
Anak Perempuan
Dua-dua terima

3924 respon

17 Balas

Tak pernah terfikir pula tentang nak jantina anak sulung lelaki atau perempuan. Keutamaan bayi sihat dan selamat semasa dilahirkan🙏🏻

sya ank laki,suami nk ank pmpuan..tapi tak kisah pun sebenarnya laki ke pmpuan,janji anak sihat..

❤️ alhmdulillah.... pertama anak lelaki...buat ms ni Allah bg rezeki..3 Lelaki 2 perempuan

tak kisah lelaki atau perempuan janji sihat walafiat hendaknya

Yg ni nak masuk anak kedua sdah.. Anak pertama sya perempuan

sy nak baby boy. tp dpt baby girl. husb nk baby girl 😁

Dua2 sy trima...tp sy dpt anak pmpn.. alhamdulillah

tak kisah pun mana2. #27Nov20  #TAPSuperMoms

harap yg ketiga ni lelaki..doakan ye

saya x kisah jantina anak 1st