Pernah atau tidak anak anda kencing di atas tilam?
Voice your Opinion
Pernah (komen pada umur berapa anak laluinya)
Tak pernah

1322 respon

60 Balas

skrang Si Kecil masih guna pampers lagi.time nak tido malam klau pampers dah penuh,nak kena tukar dulu supaya tidur Si Kecil lena.time dah buka pampers lama nak tukar ke pampers baru tu la Si Kecil suka sangat kencing atas tilam.kadang x sempat pun nak pasangkan pampers yg baru,Dia dah kencing lepas tu senyum2 bila tengok muka Kita geram...🤣

anak pakai pampers malam je sebab masih menyusu. sekali anak tidur lupa pakaikan pampers. tinggalkan dia tidur, pergi buat kerja rumah. kejap lagi dia terjaga nangis², rupanya kencing habis basah. dia elok je sambung tido. lepas tu baru kejut basuh semua. anak umur 3 tahun 3 bulan.

pernah 2 3 kali.. kencing waktu mlm masa umur 3-4yo.. diaper free dri umur 2thn.. mybe she bnyak mnum air sblm tidur tu yg buatkan terkencing tmbh2 kalu terlalu aktif siang hari smpai letih..

Pernah, selalu sebab pampers bocor masa tidur. Sekarang umur anak 1 tahun 4 bulan dan masih alami #TAPsupermoms #TAPactiveusers

kadang-kadang sebab bocor...dan semasa proses belajar tidak memakai pampers...umur antara 0-4 tahun

tidak.. 😉✌sbb dia pkai diapers.. sy guna whoopee diapers 😉✌anak lena smpai pagi..

pernah 2 3 kali ank no 2,kncing mlm umuq 5 tahun.anak sulung msa umuq 6taun 1 kli.

lampin bocor . .kakakkakaka.. anak kecik lagi so takda experience lg 😅

Pernah sekali dua since Pakai pampers #TAPactiveusers #TAPSupermoms

masa mula2 belajar x pakai pampers 2 tahun lbih