Bleh crta tak pengalaman bersalin

Anak ke3 sakit lama tak bukaan lama tak, Due bulan1 seram juga wlpun mngndung kn anak ke3🥺🥺🥺

1 Balas

experience saya tp baru 2kli beranak 😅 first mmg lambat bukaan, 5hari induce mcm2, last skli doc pecah terus ketuban sbb dh 39w, ksian dia kata tgk saya sakit lama .. anak kedua lepas turun tanda 37w 4hari, terus msuk ward, induce esoknya sbb tgk ketuban dh kurang, 2hari je tggu, terus bersalin .. ada yg kata anak ke 2 dan ke atas bukaan xlama sgt mcm anak sulung..